Реєстрація доменів в зоні UA

https://kip.ua/wp-content/uploads/2019/02/2-1.png

У сучасному суспільстві такі слова і словосполучення як «веб-сайт», «домен» і «доменне ім я» не викликають нерозуміння. Навпаки, кожна компанія, кожен підприємець вважає за необхідне мати свій власний веб-сайт з власним ім ям (доменним ім ям).

Домен в зоні UA – це найбільш престижний з існуючих типів доменів. І це неспроста, оскільки саме він виграє у своїх «доменів-конкурентів» за параметрами стислості (тому його легко запам ятати) і статусності (показує, що діяльність власника домену йде успішно).


 Як відомо, однією з умов реєстрації доменного імені в зоні UA є наявність зареєстрованого товарного знаку, словесна частина якого повинна збігатись з бажаним доменним ім ям.

Ми, як професіонали в області інтелектуальної власності, пропонуємо комплексні послуги з реєстрації товарного знаку та відповідного доменного імені в зоні UA.

Вся процедура реєстрації (товарний знак + домен) займе всього лише 3 місяці. Не варто відкладати цю процедуру на завтра, адже конкуренти можуть випередити Вас вже сьогодні. 

посмотреть контакты

КРЫЛОВА И ПАРТНЕРЫ

КОНТАКТЫ